\


 Sunday, 05 March 2006
Termíny kurzů o OOP a UML, partnerství s EIITE, InHouse školení

UPDATE:

Podrobné a aktuální informace o dalších termínech školení a nabídce dalších služeb naleznete nyní zde.


 

Jak jsem již naznačil v předchozím spotu, uzavřel jsem "strategické partnerství" s novým školícím střediskem - se společností EIITE. Mé kurzy budou pořádány pod hlavičkou Skilldrive.

Všechny kurzy se budou konat v Praze.

Přesná adresa:

EIITE Praha
Karlovo nám. 17
120 00 Praha 2

 

Termíny kurzů:

  • Objektovými principy a návrhovými vzory řízený design a vývoj kvalitních aplikací - 3-5.5 2006 (každý den od 9:00 do 16:00). Program a další informace o kurzu naleznete v předchozím spotu. Přihlášky na kurz je možné stále posílat na adresu petra@renestein.net.
    Kurz je obsazen: Pokud máte stále  zájem o kurz, napište nám prosím opět na adresu petra@renestein.net a my Vás budeme informovat ihned po vyhlášení  dalšího termínu školení. Je také možné stále objednávat InHouse školení (viz níže).
  • Kurz UML pořádaný a administrativně zajišťovaný společností EIITE - 28-29.8. 2006. Přihlášení na kurz.

InHouse školení

Pokud máte zájem o inhouse školení zaměřené na OOP, návrhové vzory, UML, .NET Framework, Compact .Net Framework nebo chcete vytvořit kompletní systémový design aplikace včetně naprogramování klíčových částí, napiště prosím svůj požadavek také na adresu petra@renestein.net nebo nás kontaktujte na telefonním čísle +420 603 266 732. Omezení pro inhouse školení, o kterých jsem zde psal dříve, již neplatí!



Sunday, 05 March 2006 12:36:23 (Central Europe Standard Time, UTC+01:00)       
Comments [0]  Kurzy UML a OOP | Návrhové vzory | UML