\


 Tuesday, 17 August 2004
Interval - článek Návrh aplikací v jazyce UML - složitější diagram případů užití

Na Interval.cz se konečně objevil další díl seriálu o UML , ve kterém se zabývám generalizací a vztahy Include a Extend mezi případy užití.

Slovo konečně jsem v předchozí větě použil záměrně, protože jak jste si jistě všimli, dva měsíce jsem nepsal články, nepřispíval do blogu a jen občas jsem napsal nějakou odpověď do konference. Důvod je prozaický, role otce mě přes mé původní ambiciozní plány vytížila natolik, že místo psaní článků o analýze a vývoji jsem měl dostatek času připravit si v hlavě koncept neplánovaného a  abundantní  horoucí životní zkušeností naplněného eseje "Život mezi řevem, nespavostí, přebalováním a  s absolutním nedostatkem času aneb poděkování manželkám, že si dovedou poradit v každé situaci”:)  - vydavatelem finální verze by byl ale asi server  eMimino, ne Interval . :)

Nyní jsem již většinu svých aktivit obnovil,  i když si více vybírám komu a čemu budu věnovat svůj volný čas. Moje články o UML a .NET Frameworku by ale na Interval.cz měly vycházet stále.

A pro zájemce o UML , návrh aplikací a návrhové vzory, kteří byli zklamáni frekvencí článků o UML  a psali mi motivující emaily :) jsem společně s DIGI TRADEm připravil jedno překvapení, o kterém ale napíšu více až příští týden. Myslím, že se máte opravdu na co těšit...



Tuesday, 17 August 2004 10:48:00 (Central Europe Standard Time, UTC+01:00)       
Comments [4]  UML