\


 Wednesday, 02 June 2004
Hledají se vývojáři v .NET Frameworku aneb pojďte dělat kvalitní SW bez kompromisů:)

Jak stálí členové konference EMWAC vědí:), ve společnosti DIGI TRADE stále přijímáme vývojáře pro .NET Framework. Protože informace v emailovém podpisu je velmi strohá, chci v tomto spotu popsat, jak probíhá výběr vhodného kandidáta a co uchazečům nabízíme.

Samozřejmě, že konkrétní detaily smlouvy jsou individuální a odvíjejí se od pozice, na kterou je člověk zařazen.

Poté co mě kontaktujete na emailu rstein at digi-trade.cz,vám zašlu podrobný popis nabízené pracovní pozice. Ideální bude, když ke kontaktnímu emailu přiložíte životopis. Jestliže se vám bude pozice líbit, smluvíme si s vámi termín osobní schůzky. Můžete si vydechnout, s žádným personalistou se nesetkáte.:) Pohovoru je přítomen vedoucí týmu vývoje na platformě Microsoft Štěpán Krejcar a já. Nejdříve se dozvíte něco o nás a firmě, pak vás požádáme o shrnutí vašeho profesního životopisu. Následuje nejzajímavější část:), ve které prověřujeme odborné znalosti. Tu mám na starosti já, takže můžete být bez obav.:) Cílem není uchazeče potopit, ale diskutovat s ním o vývojářských tématech uvedených v odborném životopise. Na začátku je uchazeč dotázán, zda se vyzná v UML notaci. Když řekne, že ano, bavíme se s ním nad UML modelem. Když UML neznáte, tak si jeho pasivní čtení u nás rychle osvojíte, ale jeho neznalost neovlivňuje celkové hodnocení pohovoru. Preferujeme uchazeče, kteří rutinně ovládají ADO.NET, MSSQL, Web Forms a/nebo Windows Forms. Také předpokládáme perfektní znalost SQL, uchazeč má za úkol napsat složitější dotaz na základě předloženého schématu databáze. Zdůrazňuji, že se ptáme hlavně na témata, v nichž se cítíte sami silní. Smůlu mají uchazeči, kteří do životopisu uvedou, že znají .NET Remoting a pak si myslí, že MarshalByRefObject je jméno vysoce postaveného žoldáka z napoleonských válek:). Bez legrace, opravdu se mnoho uchazečů uváděním technologie, z níž znají jen název, vyřazuje samo.

Jestliže odbornou částí projdete bez vážných znalostních mezer, nabídneme vám ihned práci. Když se objeví více srovnatelných kandidátů nebo si nejsme jisti využitím znalostí konkrétního člověka v týmu, necháváme si nějakou dobu na rozmyšlenou. Nejpozději do jednoho týdne ale dostanete konečné vyjádření.

Proč byste měli jít právě k nám?

1)      Chcete pracovat se mnou.:)

2)      Nemáte rádi rutinní práci, ale milujete složité projekty z oblasti CRM, Document Managamentu, Integrace aplikací, intranetových aplikací...

3)      Chcete pracovat ve firmě, kde se dělá vždy analýza a systémový design aplikací, takže odpovědnost za kvalitní aplikaci neleží jen na bedrech programátora.

4)      Nejsme firma, která přijme lidi na jeden projekt s "žhavými" termíny, naslibuje jim všem nejméně modré z nebe a po dokončení projektu je bez skrupulí vyrazí. U nás chceme, aby se lidi neustále vzdělávali, aby odborně rostli – oboustranně výhodná symbioza zaměstnance a firmy, chcete-li.

5)      Nebaví vás neustále před dokončením projektu kompletně přepisovat aplikaci, protože si zadavatel usmyslel, že je všechno jinak? U nás jsou zákaznící srozuměni s tím, co se objeví v každé verzi aplikace a co již ne, takže nemáte pocit, že vaše několikatýdenní práce je rozmetána rozmary zákazníka. Dohadování se zákazníkem je záležitostí projektových vedoucích a obchodníků, nikdy ne programátorů.

6)      Jsme autorizované certifikační středisko, a proto přímo u nás můžete získat odborné certifikáty (MCP, MCAD, MCSD, IBM certifikáty atd.). Firma hradí veškeré náklady spojené se získáním certifikace, navíc dostanete po úspěšném složení zkoušky jednorázovou finanční odměnu a po dobu platnosti certifikátu máte speciální prémie k platu. Za složení a hrazení certifikace nechceme žádné „ďábelské“  úpisy jako jiné firmy, ve kterých byste se zavazovali, že budete pro nás určitou dobu pracovat nebo že při odchodu z firmy náklady na zkoušku zpětně doplatíte.

7)      Samozřejmě vám nabídneme i dobré finanční ohodnocení (13. plat), stravenky a další maličkosti.:)

Jestliže tedy právě teď měníte zaměstnavatele, určitě se mi ozvěte na email rstein at digi-trade.cz. Pokud máte dotazy, nebojte se napsat do diskuze pod článkem.

Aktualizace: Adresa společnosti
DIGI TRADE
Vlkova 36, Praha 3
tel: +420 2 22722356
fax: +420 2 22722302
web:
http://www.digi-trade.cz

 



Wednesday, 02 June 2004 16:34:00 (Central Europe Standard Time, UTC+01:00)       
Comments [29]  Ostatní