\


 Monday, 05 May 2008
GSM Net Monitor a WiFi profily mají vlastní stránky

Freewarové aplikace GSM Net Monitor a WiFi profily mají (už přibližně měsíc) své vlastní stránky, aby informace o nich nezůstaly utopeny pouze ve spotech na blogu a já jsem se zbavil dotazů na ICQ (nebo v to alespoň naivně doufám, než celé ICQ pošlu na hnojiště dějin=> na hnojišti končí produkty, které si nezaslouží místo na ordinérním smetišti dějin a mezi ně paskvil zvaný ICQ v posledních  letech beze všech pochybností patří) , kde se dá stáhnout poslední verze nebo kde je možné o aplikacích diskutovat.

WiFi profily

GSM Net Monitor

BTW: Ani úpěnlivé prosby o přidání nějaké takové nebo onaké funkcionality do programů nezrychlí vývoj aplikací, protože aplikace jsou hračky vyvinuté jen jako vedlejší efekt komerční aplikace (GSM Net Monitor), anebo mi přišlo jednodušší napsat WiFi profily, než stále dokola ručně Petře (manželce) nastavovat PDA.

Pro mé účely jsou aplikace plně funkční a práce na nich pokračuje jen ve volném čase. Žádné prosby ani hrozby vývoj neurychlí. Vývoj bude rychlejší, když použijete magické Paypal tlačítko Donate na této stránce, případně na moji adresu přímo zašlete láhev ostřejšího pití (Johnie Walker, Four Roses, Tulamore Dew), nebo nějaké výborné víno (Pálava - výběr z hroznů, Tokajske víno, Archivní Modrý Portugal, Chardonnay, Rulandské modré, Rulandské šedé ...). :-D



Monday, 05 May 2008 16:19:48 (Central Europe Standard Time, UTC+01:00)       
Comments [2]  Mobilitky | Net Monitor | Wifi Profiles Windows Mobile